Att befinna sig på resande fot är en härlig känsla. En resa är berikande på väldigt många sätt och oftast ger den oss mersmak för att börja planera nästa äventyr. En packad resväska eller en ryggsäck förmedlar en känsla av frihet och med biljetten i vår hand är vi klara för avfärd.

Välj med omsorg
Det finns en stor uppsjö av researrangörer som skräddarsyr resor till destinationer över hela världen. Många tycker det är skönt att ligga och slappa vid poolen under en vecka. Då är en solsäker ö i Medelhavet oftast ett perfekt val. Andra känner för att spela golf eller att vandra och då finns det många resor som är skräddarsydda för att passa just dessa önskemål. Tillhör du ett jaktlag som vill planera en jaktresa?  Ta med förstklassig jaktutrustning som gör resan till ett sant nöje, du finner det bästa inom jakt här. Om du reser under de månader som tenderar att vara lite kyliga är det en god idé att packa ner kläder efter väder. Se till att dina ytterkläder står emot både kyla, vind och väta. Ett par rejäla promenad- eller vandringsskor är ytterst fördelaktigt om du vill undvika skoskav eller trötta fötter. Många väljer även en temaresa till en storstad för att botanisera i konst, kultur, arkitektur och äta gott på restauranger. Storstäder är populärt som resmål och framförallt London har fallit svenskarna i smaken på sistone. Välj om du vill ställa dig till denna skara eller hitta dina egna smultronställen.Att resa är att leva 22

Vidsträckta vidder
Naturen sägs ha en läkande kraft och speciellt om man är stressad och behöver koppla av. Sverige är ett stort och avlångt land som bjuder på härliga skogar, vidsträckta vidder, vackra fjäll, djupa sjöar och mycket mer. Att få vandra i naturen med en ryggsäck på ryggen och stanna till för att äta sin medhavda matsäck tycker många är det mest avstressande som finns. Naturen är till för oss alla och därför måste vi också vårda den när vi nyttjar den. Genom att följa reglerna som finns för vår unika allemansrätt hjälps vi åt att vara rädda om naturen. Boka din temaresa efter de intressen som du har och du kommer att få ett gyllene tillfälle att knyta kontakter med nya människor som delar ditt intresse. Trevlig resa!