Drömmer du om en resa till Skottland? Skottland är ett land som är känt för sin vilda, vackra natur och är väl värt ett besök. En av Skottlands främsta exportprodukter är whisky så det finns whiskyresor som gör att du kan få både upplevelser av landet samtidigt som du provar en fantastisk produkt. Under resan får du chans att få se hur man producerar whisky, besöka destillerier och givetvis provsmaka de ofantligt många olika whiskysorterna som finns. Detta är den ultimata resan för whiskyentusiasten. Dessutom går det att kombinera whiskyresan med att spela golf på Skottlands vackra golfbanor.

Kombinerad whisky-och golfresa

Om man har både whisky och golf som två stora intressen i livet, ska man definitivt åka på en kombinerad Whisky- och golfresa i Skottland. Vad kan vara bättre än att utöva favoritsporten i en underbart vacker omgivning samtidigt som man under sitt besök får prova många olika sorter av sin favoritdryck? Det är en rekommendation att dela upp veckan i hela dagar där man antingen spelar golf eller åker på besök till ett destilleri när det är dags att låta klubborna vila. Det finns många olika områden i Skottland där du kan spela golf som passar allt från budget-till lyxresenären.

Upplevelseresa till Skottland

Skottland är känt för sin whisky och golf vilket gör att många tar tillfället i akt och reser på en kombinerad whisky-och golfresa. Detta är en resa som ger resenären det bästa av två världar. Dock finns det väldigt väldigt mycket mer att se och uppleva i Skottland. I Edinburgh finns det ett berömt slott som är väl värt ett besök . Det sägs ha varit inspirationen till Hogwarts i Harry Potter-böckerna eftersom utseendet på slottet är magnifikt. Passa på och se flera av sevärdheterna i Skottland om du har möjlighet att resa bort längre än en långweekend. Bara tiden finns så går det att kombinera whisky-och golfresan med ytterligare av Skottlands skatter.